Direct online reserveren!
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u ook direct online reserveren. U kunt maximaal 1 Toek Toek tegelijk via het onderstaand formulier reserveren. U vertrekt vanaf onze locatie aan de Ondernemersweg 4E te Holten.

Let op:
De Borg/eigen risico voor een Toek Toek bedraagt € 250,00. Bij reserveringen van meer dan één Toek betaald u dit bedrag eenmaal. U kunt de borg enkel kontant of met creditcard voldoen. • Uw reservering is pas definitief als deze geaccepteerd wordt door de afdeling reserveringen. In de regel is dit binnen 1 werkdag. • De bestuurder van de Toek Toek heeft een minimale leeftijd van 21 jaar en is in bezit van rijbewijs B.

Het is niet mogelijk om reserveringen voor groepen en arrangementen te plaatsen via onze site. Neemt u hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via tel: 0548 – 54 22 32.

[easy_form style=”none” submit=”Reservering succesvol verzonden” credit=”Reservering compleet” subcredit=”U ontvangt een e-mail met de reserverings details” resourcename=”Toek Toek” resource=”693″]