Toek Toek Rally € 57,50 p.p.

Wilt u samen met uw collega’s, familie of vrienden de strijd aan gaan in een rally met een Toek Toek? Tijdens deze dag is er een route met daarin 4 verschillende manieren van navigeren. Samen met uw groep zult u ook nog een team opdracht gaan uitvoeren. Natuurlijk is er tijdens deze tocht nog genoeg tijd om een terrasje te pakken voor een lekker drankje (inbegrepen). Deze gezellige dag sluit u af met een heerlijk 3-gangen diner bij ‘restaurant Tastoe’ in Holten. De duur van dit arrangement is ongeveer 5 uur en is alleen mogelijk met een minimale deelnamen vanaf 10 personen.
Deze middag  is mogelijk voor groepen van 10 tot 40 personen.

Er mag alleen gereden worden in een Toek Toek door een persoon met een geldig B rijbewijs en die minimaal 24 jaar oud is. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze rally in de ochtend of in de avond te rijden. U rijdt deze rally in een 100% groene Toek Toek met een CO2 compensatie.

Bij dit arrangement is inbegrepen:
· Ontvangst bij ‘ Restaurant Tastoe’ in holten

· Indeling  van de teams. (4 personen per Toek Toek)

· Start van de route met verschillende navigatie methodes.

· Onderweg diverse stops waar ook de team opdracht zal worden uitgevoerd.

· Korte stop voor een lekker drankje.

· Begeleiding bij de stops en de team opdracht van onze tour managers.

· Na afloop van de rally een leuke prijsuitreiking. Aansluitend heeft u een 3-gangen diner in het ‘Restaurant Tastoe’ in Holten.  (excl. Drankjes).

Uiteraard zorgen wij ook voor:

· WA-verzekering voor de Toek Toek